Den kendte kommunikatør Peter Goll, der spillede en central rolle i Falcks sværtekampagne mod konkurrenten BIOS, tager nu – efter flere dages tavshed – bladet fra munden.

Det sker i et opslag på Facebook, efter han i løbet af weekenden har læst Konkurrencerådets omfattende rapport om sagen.

– Det er grim læsning. Det er alle de værste emails, der kan findes ved en total ransagning af alle mails skrevet med de følelser og holdninger, man lægger i det, når man skriver til kolleger og samarbejdspartnere om en konfliktfyldt sag, lyder det bl.a. i opslaget.

– Det var en sag, der fik lov at fylde alt for meget i Falcks organisation, og der blev handlet for meget med følelserne frem for med fornuften. Nogle ting er klart over stregen. På andre områder blev tungen heldigvis holdt lige i munden.

– Jeg har begået fejl – og beklager min egen andel i sagen. Jeg har lært meget af den – og har siden i mit arbejde haft et stort fokus på at tage læringerne med mig og sikre i mit arbejde, at integriteten altid er med. For hvis først den er tabt, så er det hele tabt – som denne sag meget tydeligt viser. Det jeg har lært meget af og vil aldrig gentage, skriver Peter Goll endvidere i Facebook-opslaget.

Nuværende arbejdsgiver freder Peter Goll

Over for Markedsføring oplyser Thomas Woldbye, adm. direktør for Københavns Lufthavne (CPH), hvor Peter Goll i dag er kommunikationsdirektør, at han har fuld tillid til ham.

– I CPH vægter vi værdier som partnerskab, åbenhed og ærlighed som helt afgørende og vi har tillid til, at alle medarbejdere lever op til det, oplyser han og fortsætter:

– Sagen mellem Falck og konkurrencemyndighederne var kendt og har naturligvis også været det, da vi ansatte Peter Goll i CPH. Vi har taget Peter Golls forklaring om sagen og hans rolle i den til efterretning, og har tillid til den.

– Vi har bemærket, at Falck har sagt, at virksomheden ikke levede op til sine egne og omverdenens forventninger, og at sagen nu er politianmeldt af myndighederne. Derfor vil vi ikke kommentere på sagens substans. Peter Goll er naturligvis blevet ansat i CPH med en forudsætning om, at han lever op til de værdier, der gælder i CPH, og det bakker Peter Goll fuldt og helt op om, slutter Thomas Woldbye.