Adelgade i det indre København blev torsdag morgen afspærret af Københavns Politi på grund af en bombetrussel mod reklamebureauet & Co.

Ved middagstid oplyste politiet imidlertid via Twitter, at aktionen var afblæst igen.

– Vi har i formiddag undersøgt en bygning i Adelgade i Indre By efter en bombetrussel mod en virksomhed. Vi fandt ikke noget af politimæssig interesse og er nu færdige på stedet, skriver Københavns Politi.

Markedsføring har efter ophævelsen af afspærringen været i kontakt med & Co.’s direktør, Mikael Jørgensen, der dog ikke for nuværende ønsker at kommentere sagen yderligere.

Film er nu klippet om

Reklamebureauet & Co. er de kreative kræfter bag en ny reklamefilm fra SAS, som siden den blev offentliggjort tirsdag har skabt voldsom turbulens på de sociale medier og i en række politiske internetfora.

I filmen stiller SAS spørgsmålet: ”What is Truly Scandinavian?”, og flyselskabet kommer selv med svaret, som er, at alt er en kopi. 

Lige fra svenske kötbullar til det wienerbrød, der i store dele af verden er kendt som danish. Man kan takke rejselystne skandinaver for at have bragt disse i dag meget skandinaviske retter med sig hjem fra udlandet, lyder det i kampagnens film.

Den voldsomme kritik fik i første omgang SAS til at fjerne videoen fra sociale medier. 

Siden kom den op igen – og blev taget ned igen – og onsdag aften lagde flyselskabet så en ny og ændret version op.