Den verdensberømte popstjerne Sir Elton John raser på de to kendte modeherrer Domenico Dolce and Stefano Gabbana, der står bag  modebrandet Dolce & Gabbana.

Vreden skyldes ifølge britiske The Telegraph, at de to mode-kendisser i et interview med det italienske magasin Panorama fornylig skulle have sagt: ”Vi er imod homoseksuel adoption. Den eneste rigtige familie er den traditionelle familie”.

Og det har fået popstjernen til at fare i det elektroniske blækhus og på Instagram poste følgende svar:

– Hvor vover I at kalde mine smukke børn ”kunstige”. I skulle skamme jer, når I peger moralske fingre af reagensglas-befrugtning – behandlingen er et mirakel, som har gjort det muligt for en hær af kærlige mennesker, uanset seksuel orientering og køn, at få opfyldt deres drøm om at får børn. Jeres forældede synspunkt er helt ude af trit med tiden, ligesom jeres modetøj. Jeg vil aldrig mere gå i Dolce and Gabbana. #BoycottDolceGabbana.

Interessant nok er Domenico Dolce and Stefano Gabbana selv homoseksuelle og har endda – indtil 2005 – dannet par gennem over 20 år, alligevel det er ikke første gang de udtaler sig i denne retning.

Ifølge avisen har Stefano Gabbana således tidligere sagt, at han er modstander af, at et barn vokser op med forældre af samme køn.

Debatten har siden fået yderligere fat, idet Gabbana har taget til genmæle på Instagram og postet et foto af et mor med et barn med #dgmamma og #dgfamily.