Det blev til en enkelt dansk hædersbevisning, da de såkaldte Echo Awards for direct marketing kampagner i går blev uddelt ved den årlige DMA-konference i New Orleans i USA.
Konferencen er verdens største inden for direct marketing og samler 10-15.000 delegerede, som overvejende følger en lang række foredrag. Søndag var der dog gjort plads til uddeling af Echo Awards.
Der blev uddelt 14 Guld, 33 Sølv og 37 Bronze Awards – og heraf var en enkelt af sølv altså til den dansk kampagne. Og når nu ikke andre kampagner kunne gøre sig gældende, så blev det altså en kampagne for en DM-pris der blev belønnet med en DM-pris.
Det samme fænomen oplevede man i foråret ved Guldkornet, hvor Robert/Boisen vandt flere reklamepriser for arbejde for en reklamepris – nemlig Cannes Lions.
I New Orleans blev det så Post Danmark og MRM/McCann Momentum, der fik noget at feste for.
Der var dog også en smule dansk islæt hos to andre prisvindere. Et norsk bureau vandt en bronze for arbejde for TDC i Norge og et skotsk bureau vandt en bronze for arbejde for Velux i Skotland.
Der er tale om en rimelig international pris. Af de 14 Guld var de 10 fra bureauer uden for USA. Holland og Australien hjemtog hver 2 Guld, mens Belgien, New Zealand, Irland, Skotland, Brasilien og Mexico hver fik en Guld med hjem. fin