Danske Manyone, der har ambitioner om at blive et af verdens førende bureauer inden for strategi og design, har føjet den britiske tronarving til kundelisten.

Det oplyser bureauet i en mail til Markedsføring.

Manyone, der i august 2020 åbnede kontor i London, er således medstiftere af Prins Charles’ Sustainable Markets Initiative, og bureauet er nu udvalgt til at designe den tilknyttede investeringsplatform.

Manyone er desuden strategisk rådgiver på initiativet, der, ifølge BBC, har som målsætning at rejse 10 milliarder dollar til grønne projekter inden udgangen af 2022.

– Det er et drømmeprojekt. Verden er i forandring. Teknologi, globalisering og pandemier betyder, at vi alle er udsat for konstant forandring. Men klimakrisen og de kommende, uundgåelige konsekvenser af den, er en af de få ting, hvor vi med sikkerhed kan sige, at alle skal tilpasse sig, siger David Fellah, stifter og direktør i Manyone, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

– Derfor er det her en fantastisk mulighed, da vi igennem samarbejdet med prinsen og hans Sustainable Markets Initiative får Manyone positioneret som ledende strategi-design konsulenter i sustainability-feltet.

Sustainable Markets Initiative blev lanceret af prins Charles i januar 2020 i Davos til det årlige World Economic Forum. Siden har virksomheder som AstraZeneca, Bank of America, HSBC, EY, BP og mange flere bakket op om initiativet.