Porten er lukket for indsendelser til Rambukken 2021 – og med antallet at indstillinger får juryen nok at se til over sommeren.

Samlet set er det således blevet til 137 indstillinger til awardshowets 10 kategorier, hvortil der kommer 12 indstillinger til OOH’s særpris, Out Of Home Media Challenge 2021, der igen i år er en del af awardshowet.

Og den fortsat store interesse glæder juryformand og adm. direktør i Dansk Markedsføring, Thomas Wahl:

– Der har vel næppe været et mere udfordrende år, når det kommer til valg og eksekvering af mediestrategi som det seneste. Derfor var det også med stor spænding, at vi sad klar og ventede på, at årets indstillinger tikkede ind, siger han og tilføjer:

Thomas Wahl, Rambuk-juryformand og adm. direktør i Dansk Markedsføring. Foto: PR.

– Den fortsatte opbakning til Årets Rambuk vidner om, at vi som branche – trods modstand – endnu engang har været omstillingsparate og leveret stærke cases, som jeg og resten af juryen vil glæde os til at dykke ned i hen over sommeren.

Dentsu-gruppen i front

Rambukken har til formål at fremhæve, hædre og sætte pris på dem, der sætter en høj standard inden for måden, de anvender medier på i deres markedsstrategi i Danmark. 

Rambukken kan således gives til det bureau eller den annoncør, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet med den konkrete kampagne, der er indstillet. 

Og igen i år er der et bredt felt af indstillere, men det må gerne blive endnu bredere, siger Thomas Wahl:

– Rambukken er stadig domineret af indstillinger fra mediebureauerne. Men det er endnu engang glædeligt, at både interne bureauer og øvrige bureauer i den grad også vil dyste om en af branchens mest eftertragtede priser. 

Flest indstillinger er der i år kommet fra dentsu-bureauerne: Hele 22 i alt.

Top 5 indstillere/medindstillere:

  1. Carat, dentsu, dentsu X = 22
  2. Wavemaker = 15
  3. OMD (incl. Heart & Science) = 14
  4. Hjaltelin Stahl = 13
  5. PHD = 13

Jury i arbejdstøjet

Juryen, som du kan møde her, bruger nu sommeren på at votere.

30. august offentliggøres shortlisten – og dermed de cases, der er gået videre til finalen i kampen om de attraktive Rambuk-statuetter.

Dette års vindere kåres ved awardshowet den 14. oktober på Villa Copenhagen.

Det er i år 17. gang, Rambukken uddeles, og der kæmpes om i alt 10 statuetter plus – måske – en Grand Prix.

Du kan læse meget mere på Rambukkens hjemmeside, hvor du også kan booke plads og finde programmet for årets awardshow.