Det fynsk/københavnske reklamebureau Kindly sætter det lange ben foran på PR-fronten og har til det formål ansat en PR-direktør i en nyoprettet stilling.

Valget er faldet på Maria Kappel Carpenter, der kommer med mere end ti års erfaring fra Danmarks ledende PR-bureauer med internationalt virke – senest har hun været OutCom, men hun medbringer også erfaring fra bl.a. Hill & Knowlton.

Som seniorrådgiver og kundeansvarlig har Maria arbejdet med kreative, tværdisciplinære løsninger både inden for B2C og B2B, og hun glæder sig til de nye udfordringer hos Kindly.

– Vi sætter selvfølgelig barren højt, og arbejder hen mod en ny logik, som vi tror på engagerer optimalt, siger Maria Kappel Carpenter og tilføjer:

– Kindly har taget konceptet, ”Den handlende idé” til sig, som betyder, at vi går fra story telling, hvor vi pusher ud via betalte kanaler til story doing, der skal engagere på alle kanaler, og her er PR en helt essentiel del af konceptet. Så jeg ser frem til at bidrage til den ”handlende idé” og vores vision om at ”være der” – også efter skærmen er slukket – både på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Christian Schønnemann, der er bureaudirektør hos Kindly er glad for nyansættelsen og han er ikke i tvivl om, at Kindly fremover vil kunne levere et endnu stærkere tilbud til kunderne:  

– For os giver det bare bedre mening med fuldt integrerede løsninger, som både fungerer i forhold til paid, owned og earned media. På den måde sikrer vi, at vores kunder er til stede på alle kanaler. Helt enkelt sagt: Vi vil være der, hvor vores kunder kan have et meningsfyldt møde med forbrugerne og omvendt.

Reklamebureauet Kindly er en del af Clausen Gruppen, der har mere end 25 år på bagen, og som foruden Kindly også står bag trykkeriet Clausen Grafisk.