Spilfans over hele verden drømmer lige nu om at få fingre i en helt speciel retro-udgave af PlayStation 4, som spilgiganten netop har udgivet i et begrænset antal for at fejre sit 20-års jubilæum.

Ganske få eksemplarer er kommet til Danmark, og ingen af dem er til salg i butikker – men PlayStation Danmark har i samarbejde med Lauritz.com sat én af jubilæums-konsollerne på højkant i en auktion.

Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

Steffen Lauritsen, der er salgschef i PlayStation Danmark, siger, at man har oplevet en enorm efterspørgsel på jubilæums-konsollen fra spilfans over hele landet:

– Mange tusinde har deltaget i vores konkurrence på Facebook for at vinde konsollen, og auktionen er endnu en mulighed for at få fingre i den unikke PS4, samtidig med at man støtter et rigtig godt formål.

Jubilæumskonsollen kan præcis det samme som en almindelig PlayStation 4, men designet er inspireret af den første PlayStation, som kom på markedet den 3. december 1994 i Japan.

I stedet for den sorte farve har jubilæumskonsollen farven ”original grey”, og både konsollen samt controller og kamera har indgraveret det oprindelige PlayStation family-logo i de originale PlayStation-farver.

Jubilæumskonsollen findes kun i 12.300 eksemplarer, og alle er nummererede, så der findes ikke to ens i verden.

Auktionen på Lauritz.com slutter den 24. december kl. 12.00.

Vi kan afsløre, at konsollen allerede er budt op over vurderingen…men der er ni dage tilbage, og du kan byde med her.