Royal Unibrew vil sætte øget fokus på earned media og community marketing i markedsføringen af Royal Beer-porteføljen, og til at hjælpe med det, har Faxe-bryggeriet reklame- og kommunikationsbureauet Revolt.

Opgaven er at nytænke Royal Beer-porteføljens position og kommunikation med forbrugerne, og ikke mindst på de mange danske festivaler, hvor Royal Beer er hovedsponsor – herunder Distortion, Trailerpark og Smukfest – kommer man til at se en række nye brugerdrevne aktiveringer på tværs af platforme, lyder det fra bureauet.

Christian Lund-Martorell, der er Senior Brand Manager for Royal Beer, siger om valget af Revolt:

– Valget er faldet på Revolt grundet deres stærke kompetencer inden for earned media og brugerdrevet markedsføring. Kompetencer som nu skal løfte vores brand såvel som produktportefølje igennem en række kulturbårne initiativer landet over. Royal har i mange år haft et tæt forhold til det danske kulturliv og det glæder vi os nu til at bygge videre på.

Revolt har tidligere arbejdet med Royal Beers nye produkt Royal Shandy, som har haft stor succes i butikkerne i 2014, og nu skal den samme tilgang til earned media og brugerinvolvering så bruges på resten af Royal Beers produktportefølje – fra Royal Export, over pilsner til Shandy.

DDB, Kindly og Montdor fortsætter deres samarbejde med Royal Beer som hidtil.