– Vi kan godt lide projekter af en rimelig størrelse, siger Allan Nésten, TV Skilte i Køge, der i en nyindrettet ca 4.700 kvadratmeter fabrik har specialiseret sig i udformning, produktion og opsætning af skilte i alle størrelser.
– Ud over produktionen af færdselstavler er en vigtig del af vores virksomhed er firmaskiltningen, hvor vi har løst opgaver for blandt andre Novo, Mærsk, Rambøll, Kulturministeriet og Told/Skat, fortæller Allan Nésten.
Og det er sådanne store opgaver Køge-firmaet finder interessante og udfordrende. En væsentlig del af virksomhedens produktion er digital airbrush direkte på presenningsdug til forskellige former for outdoor.
– Vi printer i størrelsen 2,35 x 15 meter, der igen kan svejses sammen til endnu større stykker. Produktet hedder SvanGiant og kan produceres efter dias eller SyQuest.
– Et af vores ældste eksempler på produkter er presenningsiderne på en af Faxe’s store biler, fortæller Allan Nésten, der mener at holdbarheden er bevist, når budskabet næsten står, som da det blev produceret, efter mere end seks år på de danske landeveje i al slags vejr.
– Vi kan også printe på selvklæbende folie, bomuldsstof, DropPaper og malerlærred, slutter Allan Nésten.