Sommerhus-udlejningsbureuaet Sol og Strand lancerer i samarbejde med ålborgensiske Web500 den første instore tv-løsning målrettet sommerhusmarkedet i Danmark.
Ud over en markant styrkelse af Sol og Strands kommunikation ventes løsningen også at blive et bidrag til feriebyernes ”leben” både i og uden for sæsonen.
Modellen adskiller sig fra traditionelle instore tv-løsninger ved, at indholdet kan tilpasses lokale forhold og integreres med nyhedstjenester og information fra f.eks. kulturudbydere.
Den lokale købmand
– Instore tv-løsningen er et led i vores digitaliseringsstrategi og ambition om at opnå en stærk lokal forankring og et højt informationsniveau i de områder, vi har kontorer. Tv-løsningen betyder bl.a., at vi kan tilbyde reklameplads til den lokale købmand eller de lokale kulturinstitutioner og derigennem højne vores gæsters opmærksomhed på mulighederne i lokalområdet, siger servicechef i Sol og Strand Birgitte Houen-Tolstrup.
Sol og Strand formidler i dag op mod 100.000 udlejnings-uger om året, og løsningen skal inden for få år være med til at sikre Sol og Strand en førsteplads på sommerhusmarkedet herhjemme.
Intelligent platform
Web500 leverer instore tv-løsninger til detailhandlen samt private og offentlige virksomheder. P.t. har virksomheden omkring 3.500 instore tv-skærme i drift i Danmark og arbejder løbende på at udvikle instore tv-konceptet til en intelligent kommunikationsplatform, der muliggør integration til øvrige data.
– Instore tv rummer i dag langt flere muligheder end bare en skærm med et isoleret reklamebudskab. Vi baserer vores løsninger på en platform, der kan integreres med andre systemer og databaser, og det giver helt nye muligheder for at skabe målrettet og ikke mindst lokal kommunikation, forklarer Lars Kanstrup, kreativ chef i Web500.
– I Sol og Strands tilfælde kan løsningen eksempelvis udbygges, så den også omfatter tv-apparaterne i sommerhusene, og hvor kommunikationen målrettes den enkelte gæst.