Garnier Ambre Solaire har indgået en tre-årig aftale med beachvolley-parret Bo Søderberg og Anders Hoyer, der arbejder på at komme til OL i Beijing i 2008. Sponsoratet er på en halv mio. kr. og skal være med til at finansiere træningslejre og rejserne på World Tour, hvor der skal hentes ranglistepoints til OL-kvalifikationen.
Australske forskere har ført statistik over, hvor højt på verdensranglisten man skal befinde sig to år før et OL, for at det er realistisk at kvalificere sig. Søderberg/Hoyer er nr. 71 på den seneste verdensrangliste, og OL-deltagelse er derfor en realistisk ambition.
– Beachvolley er en spændende og up-coming sportsgren i Danmark, og vi tror på, at Søderberg/Hoyer kan være med til at gøre beachvolley lige så populært i Danmark som i f.eks. USA og Australien. Samtidig har sportsgrenen et image, som passer perfekt til Garnier Ambre Solaire, siger virksomhedens produktchef, Tanja Iversen.
De 500.000 sponsor-kr. svarer til, hvad et beachvolley-par omkring top 40 tjener i præmiepenge på tre år. Garnier Ambre Solaire leverer også beklædning og andre produkter, der er nødvendige, når ens arbejdsplads er klodens varmeste strande. peng