Creative Cirle offentliggør i dag et nyt website, www.creativecircle.dk. Websitet har været mere end otte måneder undervejs og kommer af Creative Circles idé om at skabe et forum for alle reative i reklamebranchen.
På det nye website kan de besøgende se alt, hvad der er af arrangementer i Creative Circle regi, arkiv over gamle Guldkornsvindere, købe bøger med videre. Medlemmer kan oprette en personlig profil med foto og personlige detaljer om eksempelvis favorit reklame eller foretrukne inspirationskilder, og andre kan se, hvor de er, hvad der interesserer dem, og hvad de har lavet. En slags virtuel portfolio. Desuden er der adgang til en af verdens største reklamefilmsdatabaser med 27.000 reklamefilm og weblogs om reklame i det store udland, links til diverse relevante og inspirerende arrangementer, bøger, film og kurser.
– Vi har arbejdet hårdt og længe på dette webprojekt. Websitet skal og har værktøjerne til at kunne samle det kreative miljø. Og netop samling, netværk, vidensdeling eller hvad vi vælger at kalde det, er alfa omega for god kreativ udvikling. Vi håber, at vi har skabt den nye startside på diverse Mac-computere rundt omkring i Danmark, siger Anne Glad, formand for Creative Circle. pia