Den danske køkkenproducent DESIGNA har samlet al digital udvikling og kommunikation hos det digitale bureau Novicell.

Det oplyser Erik Høj, administrerende direktør i DESIGNA, til Markedsføring.

– Du kan kalde det en turn around-case. Vi har gennem længere tid arbejdet på at få optimeret vores brand-position, og nu har vi fået så meget styr på forretningen, at vi har valgt at fokusere vores markedsføringsindsats og samle alle vores aktiviteter hos Novicell, siger Erik Høj.

Gælder det også det kreative område?

– Ja, det er hele pakken, så også på det område sparrer vi med Novicell, siger direktøren for DESIGNA, der tidligere har samarbejdet med blandt andre bureauerne IUM og Marvelous.

" Når vi har samlet det hele i ét hus, har vi bedre mulighed for at skrue op og ned for forskellige indsatser, uden forskellige bureauer skal konkurrere med hinanden.
Erik Høj | administrerende direktør | DESIGNA

Mere for pengene

DESIGNA-direktøren mener, at virksomheden ved udelukkende at satse på én bureaupartner får større fleksibilitet og samtidig sikrer, at DESIGNA kan ”bruge sine digitale ressourcer bedre”.

– Lige nu har vi behov for at bruge en del ressourcer til at udvikle vores website, men i næste måned har vi sandsynligvis brug for noget andet, siger Erik Høj.

Erik Høj, administrerende direktør, DESIGNA. Foto: DESIGNA

Han fortsætter:

– Når vi har samlet det hele i ét hus, har vi bedre mulighed for at skrue op og ned for forskellige indsatser, uden forskellige bureauer skal konkurrere med hinanden. Dét gør, at vi kan bruge vores penge langt mere effektivt.

Er der tale om en spareøvelse?

– Nej, tværtimod. Det handler om at få mere ud af de penge, vi bruger, og vi kommer sandsynligvis til at skrue op for marketingindsatsen, siger han.

Overtager digitalt budget

Hos Novicell, der altså nu kommer til at stå for al it-udvikling, digital kommunikation og markedsføring for DESIGNA, ser Mogens Elhauge, kreativ direktør, overtagelsen af det samlede digitale budget som en stor tillidserklæring.

– DESIGNA viser Novicell en kæmpe grad af tillid her, og det er enormt motiverende for teamet at være en del af, siger han i en pressemeddelelse.

Mogens Elhauge fortsætter:

Facts om DESIGNA:

  • DESIGNA er Danmarks største privatejede køkkenproducent med over 50 forhandlere i Danmark og Norge.
  • DESIGNA har hovedsæde i Kjellerup i Midtjylland. Her ligger blandt andet produktudvikling, produktion, lager, distribution og showroom.

– Vi har naturligvis opsat en lang række forretningskritiske KPI’er, som vi skal nå, og som vi hele tiden overvåger.

Et af målepunkterne er at sikre, at der bliver booket møder med DESIGNA’s køkkenrådgivere.

– Vi ved, at danskerne har møder med 2,17 køkkenvirksomheder, inden de bestiller et nyt køkken. Derfor bliver det vores opgave at få DESIGNA ind på lystavlen hos forbrugerne, så DESIGNA bliver en af de to virksomheder, som valget står imellem, siger Mogens Elhauge i pressemeddelelsen.

Som en del af den nye samarbejdsaftale skal Novicell, der har kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Amsterdam, Barcelona og Madrid, desuden ”bistå DESIGNA’s 25 danske og 20 norske partnerdrevne butikker med lokale og regionale indsatser”.