Svenn Dam skal nu ikke bare sælge gratis islandske morgenaviser i Danmark. Han er indtrådt som bestyrelsesformand for Dansk Bredbånd, der udbyder internet-adgang og telefoni bl.a. gennem en alliance med el-selskaberne.
– Dansk Bredbånd befinder sig i et spændende marked med store muligheder. Selskabet har brugt de seneste år på at udvikle et unikt produkt og er nu godt positioneret til at skabe en stor vækst i antallet kunder, siger Svenn Dam.
Dansk Bredbånd har på nuværende tidspunkt omkring 20.000 kunder landet over som har adgang til IP-tv, IP-telefoni, højhastighedsinternet og en lang række underholdningstilbud fra et bredt udbud af digitale produkter.
Gennem lyslederteknologi tilbyder Dansk Bredbånd et triple-play produkt, hvor samtlige oplevelser kommer gennem ét enkelt stik i væggen. High Definition TV (HDTV) og musikvideoer on-demand, er blot nogle af de nye digitale tjenester, som Dansk Bredbånd vil lancere inden for nærmeste fremtid.

Strategiske aftaler med en række indholdsleverandører og underholdningsudbydere som Viasat, SF-film, BullGuard m.fl., sikre kunderne en bred palette af muligheder.
Svenn Dam er tidligere President & COO for Metro International, markedsdirektør hos Jyllands Posten A/S og nuværende Direktør for Dagsbrunns satsning på gratisaviser. Svenn Dam har således stor erfaring med forretningsudvikling indenfor mediebranchen. Endvidere besidder Svenn Dam en række bestyrelsesposter.