Det kun 5 år gamle Take Away Film A/S har overtaget det 70 år gamle Minerva Film A/S.
– Vi glæder os til en større synergi mellem de ting, vi kan og det Minerva film i dag tilbyder. Begge selskaber har en stor del af aktiviteterne indenfor reklamefilmproduktion. Sammensmeltningen betyder, at vi fremover kan tilbyde de bedste facilities på markedet, siger Mikael Windelin, som efter opkøbet kan sætte sig i den ene af de tre direktørstole i det endnu unavngivne selskab.
Udover Mikael Windelin som overordnet direktør og daglig leder, vil Rune Felix Holm blive kreativ og teknisk direktør og Lena Bakholm, fra det tidligere Minerva Film bliver facilitydirektør.
Minerva Film har i de seneste år overlevet en særdeles turbulent eksistens, som har vist sig på firmaets bundlinie. I 2004 gik hovedparten af medarbejderstaben og startede et konkurrerende firma, hvilket betød en del nyansættelser og investeringer i Minerva film. I løbet af de sidste år er det dog lykkedes at få virksomheden på ret køl igen.
I forbindelse med overtagelsen flytter Take Away Film til Minerva films lokaler i Baldersgade. Den nuværende hovedaktionær og direktør i Minerva film, Steen Hasager stopper i forbindelse med overtagelsen. Alle øvrige aktiver herunder medarbejdere, bygninger og udstyr indgår i aftalen.
– Vi vil gerne vokse og dette er muligheden for os til at blive endnu bedre til det, vi gør. En del af planen er, at vi på medarbejderområdet bliver endnu mere specialiserede end vi hver for sig har været. Sammensmeltningen af de to virksomheder giver også mulighed for, at vi kan sprede os over både reklamefilmproduktioner, og endnu mere postproduktion af novelle-, dokumentar- og spillefilm, siger Mikael WIndelin.