Det vil sige, at alle via deres mobil kan gå ind på Telia SurfPort og søge efter informationer, læse nyheder, se sportsresultater og downloade underholdning til sin mobil. Indholdet på Telia SurfPort vil dog differentiere sig i forhold til hvem brugeren er.
Brugerundersøgelser viser, at den mere voksne mobilbruger over 25 år er interesseret i at have adgang til e-mails, nyheder, sportsresultater, trafikmeldinger og søge efter informationer på det mobile internet. Mobilen kommer derfor til at fungere som et mobilt bredbånd på farten, så brugeren altid kan holde sig opdateret og udnytte tiden mere effektivt.
– Mobilportalens rolle er at samle relevante tjenester og gøre dem nemt tilgængelige for kunderne. Det er stadig besværligt at finde rundt på det mobile internet, og derfor skal vores portal være et vigtigt værktøj, hvor brugerne nemt og hurtigt kan finde det de søger, siger Søren Krogh-Nielsen, product Management i Telia Danmark og tilføjer:
– Den uhindrede og lette adgang til nyheder og informationssøgning bliver det næste naturlige skridt for de mobile indholdstjenester, og det skridt har vi valgt at tage før de andre. pia