God gerning kan ikke gøres for tit, så nu kan reklamefilm-entusiaster se frem til hele to True Award-shows i 2021. Til gengæld bliver der ikke noget show i år.

Det oplyser styregruppen bag prisen i en pressemeddelelse.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er ekstraordinære tider, og intet er, som det plejer, siger Managing Director Mette Jermiin fra Bacon, der er et af True Awards nye firemands-styregruppe.

Omvendt, påpeger hun, så er der længere tid til planlægning af næste prisuddeling, og ”det giver luft til at se på, om der skal nytænkes.” 

– Uanset, så glæder vi os i hvert fald til at kaste os over arbejdet og komme i gang, så vi i 2021 kan hylde kreativiteten og det bedste arbejde siden sidst, lyder det fra Mette Jermiin.

To gange i 2021

Mette Jermiin vil sammen med Thor Brammer Jacobsen, Managing Director og Executive Producer hos New Land, fremadrettet stå i spidsen for The True Award. 

Og ifølge Thor Brammer Jacobsen handler flytningen af 2020-showet til foråret også om at undgå trafikpropper i det kommende efterårs kalender:

–  Coronakrisen gør jo, at der er flere reklamepriser i efteråret, end der plejer at være. Derfor har vi besluttet at flytte prisuddelingen til foråret 2021, så flere fra branchen har mulighed for at deltage, siger han.

Det første show kommer til at ligge torsdag den 11. marts 2021. Det andet – det ”rigtige” 2021-show er der endnu ikke sat dato på.

Som følge af flytningen vil det blive muligt at indstille produktioner fra perioden siden The True Award 2019.

Se den nye styregruppe – og læs mere om prisen – her.