Et nyt bureau har set dagens lys – og navnet er Expose PR & Communications.

Stifterne bag bureauet er Thilde Danielsen og Lotus Ankjær Hedebroe, der indtil årsskiftet udgjorde teleselskabets 3’s presseafdeling. 

Men hvorfor nu det?

– Jamen, vi fandt ud af på 3, at vi virkelig arbejder godt sammen. Vi stoler på hinanden, og samtidig er vi det perfekte faglige match. Lotus er meget kreativ i sin tilgang til tingene, hvor jeg er mere strategisk og corporate, siger Thilde Danielsen og tilføjer:

– Og vi kunne bare se på de resultater, vi sammen lavede i 3, at det match var helt unikt, og vi var overbeviste om, at det ville andre virksomheder også få gavn af. 

Thilde Danielsen selv har en baggrund som journalist ved både TV2 og DR og har indtil januar været pressechef hos teleselskabet 3, mens Lotus Ankjær Hedebroe er uddannet i kommunikation og før sin tid som seniorrådgiver hos 3, været den danske PR-manager for streaming-tjenesten Viaplay. 

De to nybagte bureauejere vil specialisere sig inden for proaktiv PR, krisehåndtering, budskabs- og medietræning samt intern kommunikation, og de har ifølge en pressemeddelelse fokus på selv ata have hands on, som det hedder: 

Ved at lukke de første aftaler

– Mange har fokus på at vokse sig store, få mange kunder og få flere medarbejdere. Vi fokuserer i højere grad på at være hands on med det hele, så opgaverne får den kvalitet, som kunderne har krav på, og som vi kan stå inde for, siger Thilde Danielsen.

Lotus Ankjær Hedebroe tilføjer:

– Der er meget støj og larm derude, men med vores arbejdserfaring både fra kundesiden, bureausiden og den journalistiske verden, så har vi en klar forståelse for, hvad journalister finder relevant, siger hun. 

Thilde Danielsen og Lotus Ankjær Hedebroe siger til Markedsføring, at der allerede er afholdt en del kundemøder.

– Og vi er ved at lukke tre aftaler. Men de er endnu ikke skrevet under, så jeg kan ikke løfte sløret mere for det lige nu, siger Thilde Danielsen.