Reklamebureauet PayOff med Erik Bjerre i spidsen er pr. 1. december 2017 solgt til Ebbe Rubien & Partners.

Ifølge en pressemeddelelse kender de to reklamebureauer hinanden særdeles godt og har samarbejdet gennem mange år, men nu ønsker reklameveteranen Erik Bjerre at trappe ned og give depechen videre til sin tidligere partner Ebbe Rubien.

– Efter 40 år i bureauverdenen har jeg da vist taget min tørn. Derfor påbegynder jeg nu opvarmningen til 3. halvleg, hvor jeg i de næste par måneder får en mindre central rolle i Ebbes regi, siger han.

– Jeg kunne ikke ønske mig en bedre løsning til PayOffs kunder og forretning end Ebbe, som jeg selv ansatte som AD’er i 1992, og som senere blev partner i butikken indtil han brød ud som selvstændig i 2010.

– I den kommende tid vil jeg derfor koncentrere mig om at færdiggøre igangværende projekter, sikre kontinuiteten for kunderne, mens Ebbe stille og roligt trækker i førertrøjen, fortsætter han.

Bureauejer siden 1985

Erik Bjerre startede bureau i Aalborg i 1985 under navnet Respons Marketing, i dag reklamebureauet PayOff, som han driver sammen med Sanne Munk Søborg.

Ebbe Rubien startede i 2010 bureauet Ebbe Rubien & Partners, som bliver det fortsættende bureau i Aalborg.

– Jeg er meget taknemmelig for, at Erik valgte at gå til mig, da han begyndte at planlægge sit exit fra reklamerne. Vi har haft et godt samarbejde gennem årene, hvor vi specielt i Respons-tiden har serviceret mange af kunderne sammen, så mange af dem kender mig allerede, siger Ebbe Rubien.

Ebbe Rubien & Partners er specialiseret inden for design, print, web mv. og servicerer i dag en kunder som Vendsyssel Teater, BMS, Tomex, Ejlskov og Advokatfirmaet Vingaardshus.

Hos PayOff står der virksomheder som FF Skagen, Aalborg Havn, Scantool og AKKC på kundelisten.