CEO Annette Bach fra OTW har sagt sit job op.

Det skriver hun i et opslag på LinkedIn. Her skriver Annette Bach, at det har været hendes egen beslutning at stoppe efter fire år i sædet.

– Efter en lærerig periode på snart 4 år, med rigtig mange udfordringer og spændende projekter, som jeg sammen med mit team har grebet og løst undervejs – ikke mindst håndteringen af coronakrisen det seneste år – er jeg efter grundige overvejelser og refleksion nået frem til at jeg er klar til at kaste mig over nye udfordringer og samtidig give stafetten videre til nye kræfter, skriver hun.

Én af Annette Bachs store opgaver har været at forvandle OTW fra et mediehus, der havde størst fokus på at lave forskellige typer blade og kundemagasiner, til også at være et fuldbyrdet kommunikationsbureau.

Heine Jørgensen er indsat som konstitueret direktør for bureauet, skriver Mediawatch. Han har tidligere også haft rødder i bureauverdenen og har været adm. direktør i mediebureauet IPG Mediabrands i et år frem til marts 2021.

Siger nej til interview

Markedsføring har spurgt Annette Bach, om hun i et interview ønskede at fortælle om sit stop, og hvordan det er gået med den del af hendes arbejde. Det har hun takket nej til.

På hendes LinkedIn skriver hun følgende:

– OTW er de seneste 4 år gået fra at være en produktionsvirksomhed med fokus primært på magasiner til et full-service kommunikationsbureau. En udvikling jeg er stolt af at have stået i spidsen for og som bl.a. har omfattet en rebranding af Datagraf til OTW, en merge mellem OTW og AllerCP, massiv reorganisering og kompetenceoprustning, lancering af nyt performance marketing brand i form af OREON, samt retænkning af hele vores kommercielle muskel internt og eksternt.

Annette Bach ved endnu ikke, hvad hun skal fremover i sit arbejdsliv, skriver hun også.

Inden Annette Bach blev ansat som direktør i OTW arbejdede hun i 10 år for Mediacom i forskellige stillinger – blandt andet fem år som Director.

Opdateret: Artiklen er opdateret klokken 10.34 den 15/6-2021 med oplysningerne om, at Heine Jørgensen tager over som konstitueret adm. direktør.