Det københavnske bureau Rethink udvider partnerkredsen.

Det betyder, at Kresten Bo Nielsen, adm. direktør, og Martin Meik, partner, får selskab af creative director Jesper Toldam, design director Jennie Flygel og projekleder Maja Kloster.

Udvidelsen sker ikke med voldsomme vækstmål for øje, men handler derimod om at udvikle bureauet stille og roligt, og det kræver mennesker, der kender kunderne og er blandt de bedste på deres plads, lyder det fra bureauet.

De tre nye partnere har alle været hos Rethink i en årrække.

– Det er tre personer, som ikke bare er ekstremt dygtige og har arbejdet hårdt og loyalt i årevis, de er også bærende for vores kultur og vigtige for vores trivsel. Inklusiv min egen. Med forfremmelsen følger selvfølgelig mere ansvar, og jeg kan godt love, at Jesper, Jennie og Maja ikke kommer til at hvile på laurbærrene mere end et kvarters tid. Det tror jeg nu ikke, de bliver synderligt overraskede over, siger Kresten Bo Nielsen.

Fra to til fem ejere 

Det var ikke svært for de to tidligere ejere at blive enige om at udvide gruppen af ejere og dele ud af ansvaret i dagligdagen, faktisk har det været planen og undervejs i flere år, men har indtil nu været en velbevaret hemmelighed.

– Det kommer hurtigt til at lyde fint og forkromet. Men der er en god portion fornuft og virkelighed bag beslutningen og timingen, siger partner Martin Meik.

– Vi vil gerne holde på dygtige medarbejdere og samtidig signalere over for vores nye folk, at vi både er en arbejdsplads der tilbyder store udfordringer, men også et sted, hvor man hurtigt kan få mere ansvar, hvis man er parat til ikke bare at levere sin egen vare, men udvikle hele bureauets faglighed og kultur.

– Vi kunne egentlig have offentliggjort de her planer for måneder siden, men sandheden er, at vi har haft for travlt med bare at holde snuden i sporet. Siden efteråret har vi fået FOSS og Arriva som kunder og haft sindssygt travlt med at komme i luften, men nu synes vi så, vi har en vejrtrækningspause og benytter lejligheden til at give Jesper, Jennie og Maja dette fortjente og officielle skulderklap, slutter Martin Meik.