TV 2 fik bid hos mediabureauet Mediaedge:cia i jagten på en ny analyse- og mediachef. 34-årige Majbritt Krogh tiltræder senest 1. juni i den nye stilling. Hun er i dag viceadministrerende direktør i Mediaedge:cia.
Majbritt Krogh bliver også medlem af TV 2|Danmarks ledergruppe.
– Hvis man skal arbejde i mediebranchen, er TV 2 det mest spændende sted at være. Med udsigten til nye aktiviterer og flere kanaler står TV 2 foran en række store og spændende udfordringer, siger Majbritt Krogh, der har en varieret erfaring fra mediebranchen.
Hun har tidligere været ansat på TV 2, kom siden til analyseinstituttet AC Nielsen AIM og derfra til mediebureau, hvor hun har haft flere forskellige ansvarsområder.
Majbritt Krogh er uddannet cand.merc.dat. og har taget en MBA i ledelse. For tiden er hun i gang med en fire-årig, certificeret coach-uddannelse.
Stillingen som analyse- og mediachef omfatter ansvaret for alle TV 2-koncernens analyseaktiviteter, herunder såvel analyseafdelingen i København som seeranalysen på Kvægtorvet i Odense. Målet er en professionalisering og optimering af hele analyseområdet.
Derudover omfatter stillingen også det overordnede ansvar for Reklameplanlægningen i København. Analyse- og mediachefen, der refererer til salgs- og marketingdirektør Flemming Rasmussen, bliver daglig leder for i alt 21 medarbejdere i København og Odense.