Forsikringsselskabet Codan vil optimere den digitale kunderejse inden for skadesbehandling og dermed sætte nye standarder på markedet for skadesforsikring.

Til at realisere denne ambition har Codan hyret det digitale bureau Umwelt.

I en pressemeddelelse fortæller Claims Director Carsten Vraa-Jensen, der står bag projektet, om valget af Umwelt.

– Med udgangspunkt i bureauets mangeårige track-record inden for avancerede digitale løsninger for Danske Bank, PFA Pension, DEAS mv. har vi valgt at engagere Umwelt til at udvikle vores digitale platforme

– Det er vores fornemmelse, at Umwelt kombinerer  teknologi, innovation og gode ideer på en måde, som passer godt til den finansielle sektor – og i særdeleshed den modernisering vi står overfor i Codan. Vi finder endvidere tryghed i det team, som Umwelt har allokeret til projekterne, og som har stor erfaring inden for den finansielle sektor, fortsætter Carsten Vraa-Jensen.

Ralf Sohl, CTO og Senior Partner i Umwelt supplerer:

– Det er denne type opgave, som fungerer godt for os. Vi oplever, at mange kigger meget kommercielt på deres digitale platforme, og der har vi heldigvis et forspring med de resultater, vi har skabt for en række store kunder. Endvidere er det interessant at se, at de store virksomheder begynder at fokusere på opgaver, som ligger i krydsfeltet mellem teknologi og kommunikation/marketing.

Arbejdsformen er lidt anderledes end man normalt oplever i bureau-sammenhænge, men ofte oplever i konsulentverdenen: Umwelt har et fast team knyttet til Codan, som arbejder delvist på kundens adresse, delvist på Umwelt i St. Kongensgade.