Det unge bureau Copus med base i København opruster med tre nye ansatte og får samtidig nyt blod på posten som bestyrelsesformand. Det skriver Copus i en pressemeddelelse.

Ny bestyrelsesformand i virksomheden, der blandt andet har stået for en stor del af brandingen af Soundboks, er Simon Kvistgaard.

Kvistgaard har ikke baggrund i bureauverdenen, men er partner og medstifter af datakonsulenthuset Inviso.

Udover Simon Kvistgaard har Copus også fået nyt blod i bestyrelsen i form af Katrine Thielke. Hun er selvstændig rådgiver og har tidligere arbejdet otte år for Advice blandt andet som Director for Digital & Social.

“Vi har svært ved at få armene ned over tilføjelsen af Katrine og Simon til vores bestyrelse. Katrine kommer til at bidrage med uvurderlig faglig viden og brancheindsigt, og Simon ved bedre end nogen anden, hvordan man vækster en konsulentvirksomhed”, siger Julius Gabel, der er partner og medstifter af COPUS, i pressemeddelelsen.

Tre nye ansatte

Derudover præsenterer Copus også tre nyansættelser i bureauet.

Bureauet har ansat Peter Mandrup som Strategist. Han kommer fra en lignende stilling i MediaCom og har også tidligere arbejdet med branded content på TV 2. Maria Pham er også hentet som Strategist – hun fra Kontrapunkt.

Josephine Lindeburg er blevet ansat som Communications Specialist. Hun har tidligere været Marketing Manager i tech-virksomheden Pleo.

Copus havde i 2020 et overskud på 154.000 kroner, hvor virksomheden beskæftigede, hvad der svarer til otte personer.