Urban’s Odense-udgave får en selvstændig redaktion og faste sider med redaktionelt stof fra lokalområdet. Med den nye redaktion satser gratisavisen Urban på at give læserne i Odense et godt og hurtigt overblik over den brede nyhedsstrøm samt flere nyheder om lokalt kultur- og byliv.
– Vi har nu uddelt Urban til Odenseanerne i en måned, og der er blevet taget rigtigt godt imod avisen på Fyn. Nu har vi valgt at styrke Urbans forankring i Odense med en lokal redaktion og nyheder skrevet af lokale journalister, der har fingeren på byens puls. Det er et nyt kapitel i eventyret om Urban, som vi skriver i dag. Odense emmer af kultur – vi vil være med til at bringe endnu mere liv til byen, siger Lars Lückow, Urbans administrerende direktør og chefredaktør.
Den 9. september krydsede URBAN Storebælt og blev landsdækkede. Oplaget steg i den forbindelse med 80.000 eksemplarer til i alt 260.000 eksemplarer. Målet er at gøre Urban til Danmarks mest læste avis. På lanceringsdagen startede Urban med en lokal redaktion og udgave i Århus, i sidste uge fulgte redaktionen i Aalborg, og nu er turen kommet til Odense.