Lanceringen af VW Fox blev torsdag aften hyldet af 350 mennesker på Basecamp i København som den overordnede vinder i konkurrencen om Årets Rambuk
Da VW skulle introducere Fox, besluttede man, at det skulle ske i Skandinavien. Agenda Group gik sammen med tyske Eventlabs om at byde på opgaven. Og vandt konkurrencen. Resultatet blev Project Fox, som har efterladt sig et varigt spor i København i form af Hotel Fox på Jarmers Plads i København.
Fox-kampagnen vandt kategorien for Andre specifikke målgrupper samt den overordnede Grand Prix.
Mest vindende bureau blev Mediacom, der tog to Rambuk-statuetter med hjem i kategorierne Bedste brug af Media (TDC Mobil, Gæt et band) og BtB (TDC Mobil, Det mobile kontor)
Herudover vandt PHD (tidl. Mediawise) for en kampagne for Masterfoods M&M’s. Det var i kategorien Vedvarende kampagner. Og i Brede folkelige kampagner vandt OMD med en kampagne for Kellogg’s.
Prisen belønner evnen til at udvælge og anvende de mange værktøjer i den efterhånden meget store værktøjskasse, som marketingverdenen har til rådighed. Bag prisen står Dansk Marketing Forum og fagbladet Markedsføring.