ZOO har ansat Kim Scheuer Nielsen som ny kommerciel chef.

Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos Dagrofa, hvor han har været marketingansvarlig for Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Han afløser Henriette Povlsen, som tidligere på året valgte at søge nye græsgange som vicedirektør for Nationalmuseet.

– Efter 28 år i retail er det tid til at prøve noget andet, lyder det fra den nye kommercielle chef.

Kim Scheuer Nielsen vender efter fem år i dagligvarebranchen tilbage til en velkendt målgruppe, børn og børnefamilier, som han fra sin tid som nordisk marketingchef for BR Legetøj og TOYS”R”US har et indgående kendskab til.

– Det bliver en spændende udfordring – at gå fra at skulle få kunder til at få gæster i butikken. I ZOO lever vi først og fremmest af at levere en oplevelse, som i øvrigt helst skal foregå i børnehøjde, fortæller Kim Scheuer Nielsen

Netop sine erfaringer med at arbejde i børnehøjde fremhæver administrerende direktør for Zoologisk Have, Jørgen Nielsen, som udslagsgivende for ansættelsen af Kim Scheuer Nielsen.

Leg, læring og underholdning

– Kim har demonstreret fine resultater med at drive trafik til Dagrofas butikker. Nu gælder det gæster til Zoologisk Have. Her er det bestemt en fordel, at han i forvejen kender målgruppen, men også ved, hvilken betydning det har at arbejde med leg og læring fra sin tid hos Top-Toy, siger Jørgen Nielsen

– Det tagger godt ind i vores key-offering, som er leg, læring og underholdning, tilføjer han og understreger, at den kommercielle chef, foruden salg og marketing, får ansvar for hele gæsteoplevelsen.

Kim Scheuer Nielsen forklarer, at det er vigtigt at give gæsterne noget, som de kan tage med hjem.

– Vi lever af at sætte rammerne for en god gæsteoplevelse, hvor fascinationen af dyrene danner grundlag for en større interesse i naturen. Den kombination af underholdning og læring, som vi kan levere i Zoologisk Have, glæder jeg mig til at bidrage til.

Han peger i øvrigt på, at ZOO kan blive endnu skarpere på, at parken også værner om dyrelivet i den virkelige verden:

– Vores gæster må meget gerne gå herfra med ny viden om dyrene i Zoologisk Have, men vi skal være langt bedre til også at fortælle historien om den store indsats, vi yder for dyrene i den vilde natur – at vi “passer på verdens dyr” og arbejder målrettet 10 steder i verden med blandt andet at bekæmpe krybskytteri og beskytte næsehorn i Afrika.