Advice er i gang med at gennemgå 3.500 projekter, som bureauet har arbejdet på. Det sker i kølvandet på Falck-sagen.

Det oplyser bureau-direktør Espen Højlund, efter han mandag var til møde hos brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation, hvor han svarede på spørgsmål om bureauets ageren i sagen.

- Vi er i gang med en gennemgang af 3.500 projekter, som vi screener, så vi er sikre på, at Falck-sagen var en enlig svale. Heldigvis er der ikke dukket noget op, siger Espen Højlund.

Udover gennemgangen af bureauets tidligere arbejde kigger man frem, og bureauet er blandt andet i gang med at udforme et ”nyt og skarpere internt kodeks”:

- Det handler ikke bare om etik, men også om god rådgivnings-skik. Derudover kommer vi fremadrettet til at arbejde med nogle langt hårdere guidelines i forhold til nye kunder. Og hvis der er noget, der udløser en alarm i forbindelse med en kunde, vil der være et nævn, der vil se på det. Og så strammer vi op på god governance – og på hvem der kan skrive under på hvad, siger Espen Højlund.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Han tilføjer, at tiltagene løbende skal integreres i arbejdsgangene, de ansatte skal have det under huden, ligesom det bliver en del af on boardingen af fremtidige medarbejdere.

- Jo mere vi reflekterer over sagen – jo mere breder vi det ud, og du kan sige, at vi har et skærpet fokus på en pallette af ting. Det er en træls anledning, men det giver en god værdi, siger Espen Højlund.

Han taler med Markedsføring, mens han er på vej til Aarhus, hvor han skal holde et oplæg for studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

- Vi tror på, at dialog og åbenhed er vejen frem, så jeg bruger tid på at stille mig frem og fortælle om det her, siger han.

Hvordan var det at stå skoleret over for Kreativitet & Kommunikation?

- Det var et fredsommeligt møde, hvor jeg fik god tid til at forklare, hvad vores opfattelse af sagen er - og hvad vi gør fremadrettet så noget lignende ikke kan ske igen. Det var en god snak, siger Espen Højlund.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.