Ansøgningsfrist : 07/10/2022

Senior Fundraising Manager til Lungeforeningen

Vil du være med til at sikre, at alle der er ramt af en lungesygdom og deres pårørende får tilstrækkelig støtte, viden og hjælp til en bedre hverdag? Og kan du sikre et højt indtræk af nye medlemmer til Lungeforeningen? Så er du måske den nye kollega, vi står og mangler i rollen som senior fundraising manager.

Lungeforeningen har i de seneste år gennemgået en stor og positiv udvikling. Flere og flere støtter lungesagen, og medlemstallet er steget, og aktuelt arbejder vi med automatisering af vores processer, kommunikation og marketing. I rollen som senior fundraising manager vil du skulle tage aktivt del i at understøtte vores ambitiøse mål og vækstplaner.

Med stillingen tilbyder vi dig en enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger i vores to andre teams, hhv. engagement-teamet og kommunikation & produktteamet, hvor dine kollegaer har kompetencer inden for bl.a. kommunikation, marketing automation, kampagner, CRM og analyse.

Vi søger en profil, som:

 • Har erfaring med leadgenerering mhp. at rekruttere og øge antallet af medlemmer og støtter hos Lungeforeningen. Vi arbejder både med one step-rekruttering og two step-rekruttering via telemarketing. Det er derfor et krav, at du har erfaring med at lede og udvikle telemarketing-aktiviteter såvel som digitale marketingkampagner, løbende optimering og planlægning af mediemix og betalte kanaler på tværs af medier.
 • Har erfaring med digital markedsføring og salg, herunder med online leadgenerering, fx gamification eller gated content. Du har erfaring med at udvikle direct marketing fundraising programmer/kampagner.  Du evner og motiveres af at udvikle og drive konverteringskampagner og salgskanaler. Som senior fundraising manager hos Lungeforeningen får du nemlig som hovedopgave ansvar for at sikre indtaget af nye støtter, leads og medlemmer.

 • Formentlig har en kandidatuddannelse og mindst 5 års erhvervserfaring, gerne fra en NGO, indsamlingsorganisation eller tilsvarende kommercielle abonnementsforretninger. Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste for os. Det er derimod din indstilling. Du er handlekraftig og med et højt drive, og du ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker, der lever med en lungesygdom og deres pårørende.
 • Er kreativ og forstår at projektlede og samarbejde med eksterne bureauer, medier, eksterne partnere og de leverandører, vi samarbejde med. Du motiveres af at arbejde med KPI’er og af at blive målt på performance.
 • Arbejder selvstændigt, effektivt og overholder deadlines. Er struktureret, inddragende og samarbejdende – og selvfølgelig en god kollega.

Du får:

 • Et spændende, alsidigt job med mening, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af organisationen i små teams.
 • En stilling med en stor grad af frihed ift. metoder og tilgange – og samtidig ansvar for at opnå resultater.
 • En stilling hvor du får hands-on, og hvor du er helt central fra strategien udvikles, til taktik sættes, og til praktisk udførelse af kampagnerne.
 • En enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning, som stadig er i rivende udvikling – og hvor der er højt til loftet og masser af plads til dine ideer, tilgange og forslag.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt, og samtidig arbejde for en meningsfuld sag med stort potentiale.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er 7. oktober 2022 kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler den 13. og 14. oktober. Vi forventer at afholde 2. samtaler og et lille testforløb i uge 43. Vi regner med at kunne byde vores nye kollega velkommen med opstart 1. december 2022. Søg stillingen via lunge.dk/job

Som senior fundraising manager vil du referere til indsamlings- og kommunikationschef Louise Malling. Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Dine succeser skaber du i en anerkendende og professionel organisation. Lungeforeningen er beliggende centralt på Østerbro.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til indsamlings- og kommunikationschef Louise Malling på tlf. 5122 2486.

Ekstern konsulent Christian Sophus Ehlers deltager i rekrutteringsforløbet.

Om Lungeforeningen
Lungeforeningen er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening. 

Vi arbejder for at:

 • Lungesygdomme bliver opdaget og behandlet så tidligt som muligt – også via ny forskning
 • Alle der er ramt af en lungesygdom og deres pårørende får støtte, viden og en bedre hverdag
 • Udbrede kendskabet til lungesygdomme – både politisk og i befolkningen

Vi arbejder med lungesagen som:

 • Lungeforeningen
 • Børnelungefonden
 • Danmarks Lungeforenings Fond

Læs mere her: https://lunge.dk

Lungeforeningens vision er sundere lunger livet igennem
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.