Mensch styrker den strategiske kreativitet med Tobias Enné, som ikke er nogen ganske almindelig kreativ.

Mensch går fortsat sine egne veje i både løsninger og rekruttering. Seneste ansættelse er Tobias Enné, der ud over sit arbejde som kreativ direktør i kommunikationsbureauet Radius og tidligere som kreativ chef hos Primetime har gjort sig bemærket med podcast-serien ”Programmet om Ingenting”.

Christina Tønnesen, managing partner hos Mensch udtaler: ”Mensch drejer sig om mennesker. De mennesker, der er der. De mennesker, vi arbejder for. Og de mennesker, vi kommunikerer til. Tobias Enné er i vores øjne bemærkelsesværdig, fordi han adresserer komplekse problemstillinger med en helt egen, skarp og samtidig sympatisk kreativitet. Han er allerede et Mensch, men nu er han også ansat her.”

I pressemeddelelsens natur får Tobias Enné også ordet: ”Mensch står for en kvalitet og en intelligent respektløshed, som jeg altid har beundret. De er det originale anti-bureau, som bliver ved at udfore alt og alle. Inklusive mig. Jeg glæder mig til at få nye medmennesker i et bureau, der stadig tror på artens overlevelse.”