VIGTIGT! For yderligere oplysninger om program, deltagelse og praktik, følg venligst “læs mere”-linket nedenfor. Den grønne tilmeldingsknap kan ikke benyttes!

Eksklusiv invitation-only netværkskonference henvendt til beslutningstagere inden for marketing, IT, BA, forretningsudvikling, dataanalyse og information management fra Danmarks største virksomheder.

Årets hovedtemaer:

  • Den data-informative organisation: Hvordan skabes en digital-forankret kultur på tværs af organisationen? Og hvad er marketingchefens rolle i samspil med CIO/CFO/CEO?
  • Demokratisering af data: Sammenkoblede Data Management Platforme og økosystemer
  • Marketing Automation, AI & Machine Learning: Optimering af salg og øget kundeloyalitet.
  • Contextual Marketing: Kommunikér korrekt og relevant og skab unikke og personlige kundeoplevelser.
  • Beyond PII: Hvordan arbejder vi etisk og troværdigt med data fremadrettet?

Er du beslutningstager inden for analytisk- og datadrevet marketing i en stor dansk virksomhed? Og ser du værdi i peer-to-peer networking og sparring med eksperter på området? Så er dette eksklusive invitation-only arrangement skræddersyet til dig! 

Det er gratis at tilmelde sig, men vi forbeholder os retten til at afvise deltagere uden for målgruppen.

Vi glæder os til at se dig! Bemærk, der er begrænsede antal pladser. 

Det er gratis at tilmelde sig, men vi forbeholder os retten til at afvise deltagere uden for målgruppen. Bemærk, der er begrænsede antal pladser.

Corona-update: Derfor kan du trygt og sikkert deltage:
Vi har fået godkendt fra både myndighederne og fra konferencestedet, at konferencen kan afholdes som planlagt, ud fra de gældende arealkrav og anvisninger. Vi vil naturligvis have ekstra fokus på afstandskrav og hygiejne og vi har engangshandsker og certificerede mundbind til alle, der måtte ønske det. Og du kan altid finde håndsprit inden for få meters afstand.

Tilmelding foregår på www.analyticalmarketer.dk