VIGTIGT! For yderligere oplysninger om program, pris og praktik samt TILMELDING

Den grønne tilmeldingsknap kan ikke benyttes!

På B2B Marketing:The Conference 2020 vil du møde en række særligt udvalgte eksperter, der har praktisk erfaring og succes med at udvikle, igangsætte og drive en ny digital marketingfremtid på det professionelle marked.

Nøglen til succes fra synlighed til salg er digital, og på B2B Marketing:The Conference vil du opleve HVORFOR og HVORDAN.

Konferencen vil udfordre dit strategisk landkort og zoome ind på de vigtigste kommercielle indsatser der gør det mere interessant, nemmere og værdifuld at være din kunde.

Konferencen henvender sig til alle professionelle B2B marketeers: marketingchefer, content marketing managers, digital marketing managers, business analyst, salgsdirektører, salgschefer, pr/kommunikations medarbejdere, digital projektleder, produktchefrt, account managers, crm managers eller andre med ansvar og interesse for virksomhedens salg og markedsføring. 

På B2B Marketing:The Conference 2020 får du nyeste viden om:

✅ Megatrends på B2B
✅ Den moderne indkøber på det professionelle marked
✅ Digital innovation og unikke kundeoplevelser  
✅ Digital commerce
✅ Account Based Marketing fra strategi til kampagne
✅ Content Marketing på B2B
✅ Linkedin og sociale selling
✅ og meget mere

Corona-update: Derfor kan du trygt og sikkert deltage:
Vi har fået godkendt fra både myndighederne og fra konferencestedet, at konferencen kan afholdes som planlagt, ud fra de gældende arealkrav og anvisninger. Vi vil naturligvis have ekstra fokus på afstandskrav og hygiejne og vi har engangshandsker og certificerede mundbind til alle, der måtte ønske det. Og du kan altid finde håndsprit inden for få meters afstand.

Arrangeres i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus