Sponsoreret indhold:

Det datadrevne digitale bureau – Ambition – afholder i samarbejde med Dansk Markedsføring to målrettede webinarer til BTB og BTC marketingspecialister. Begge webinarer indeholder prisvindende cases fra ECHO International Awards 2021.

_______

BTC webinar med Fibia som kundecase – 5 centrale tips til udnyttelse af data
Marketingchef Berit Grant Larsen fra Fibia fortæller om deres udfordringer, og hvordan løsningen blev til en prisvindende kampagne.

Få indblik i en af verdens bedste datadrevne marketingcases i 2021, samt 5 centrale tips til bedre udnyttelse af data til at optimere resultaterne af din markedsføring. Fibia præsenterer deres udfordringer i markedet, og Ambition præsenterer løsningen, der blev præmieret ved verdensmesterskabet i datadrevet markedsføring.

Indlægsholdere:
– Berit Grant Larsen, Fibia/Waoo.
– Matias Valentin, Ambition.

Målgruppe:
– Marketingansvarlige i virksomheder som arbejder på BTC markeder.

Tid og sted: Webinar, tirsdag 5. oktober kl. 09.00 – 09.30.

_______

BTB webinar med guldvinder case
Mange BTB marketeers kæmper med at udnytte data til at skabe bedre resultater. Hvad kan vi med 1. & 2. parts data? Og hvordan kan vi få kontrol med 1. parts data på tværs af kanalen, hvad end det er distributører, forhandlere eller servicepartnere? På webinaret får du indblik i verdens bedste datadrevne marketing case i 2021 fra EG, samt 5 centrale tips til at udnytte data til at optimere resultaterne af din BTB markedsføring.

Indlægsholdere:
– Karen Dyhr Pedersen, EG.
– Jeppe Berggreen, Ambition.

Målgruppe:
– Marketingansvarlige i virksomheder, der konkurrerer på et BTB marked.

Tid og sted: Webinar, torsdag 7. oktober kl. 10.00 – 10.30.