Vi glæder til at invitere til at deltage gratis i prisuddelingen af årets Commercial Excellence Award 2022 på CBS i København. Igen i år har vi opfordret alle, der har skrevet speciale inden for ”Commercial Excellence” og som har beskæftiget sig med, hvordan markedsføring kan skabe toplinjevækst for ”virksomheder, erhvervsliv eller samfundet som helhed” til at deltage i kampen om årets priser.

Den 27. oktober 2022, kårer vi vinderne af hhv. 1. pladsen og DKK 25.000 og 2. og 3. pladsen.

Program

  • Kl. 16.15 Kort intro af Commercial Excellence 2022 ved Carsten Wandorf, CEO, Fritz Schur Consumer Group.
  • Kl. 16.15 – 16.45 keynote ved Martin Hasgard Olesen, Head of Assortment and Marketing, (Group) Vice President hos Netto, Salling Group.
  • Præsentation af specialer.
  • Kåring af Commercial Excellence Award 2022.
  • Drinks og netværk.

Er du studerende?

Er du studerende og nysgerrig på, hvordan du kommer godt i gang med din karriere i marketing? Så har du mulighed for at møde op allerede kl. 14.00 og deltage i dette gratis arrangement målrettet studerende: Den perfekte start på karrieren: Hør gode råd, erfaringer og fejl fra branchefolk og nyuddannede. Arrangementet foregår i samme lokale som vi senere på dagen uddeler Commercial Excellence Award.

Adresse

CBS, Solbjerg Plads 3
Lokale: SPs05 Nykredit Aud.
2000 Frederiksberg


Har du spørgsmål til indstilling af specialer eller til afholdelse af arrangementet, så skriv til Stine Aa – svaa@markedsforing.dk eller ring på mobil 2267 8789.

BEMÆRK:
Det er gratis for alle interesserede at deltage, men tilmelding er nødvendig.