Fredag den 2. juni åbner Dansk Markedsføring og Kreativitet & Kommunikation atter dørene til branchens faglige fredagsbar. Denne gang med fokus på bæredygtig marketing. 


Til fredagsbaren kan du blive klogere på de dilemmaer og muligheder der ligger i at kommunikere om og arbejde strategetisk med bæredygtighed – vi får besøg af Sofie Folden Lund, Head of Communications and PR fra Spies og Christina Blak, Creative Director & Partner fra bureauet We Love People. 

Formen er som altid uformel. Så kom og hils på dine kolleger og bekendte fra branchen over en kold øl og vær med til at diskutere, hvilken rolle ansvarlig marketing spiller i den grønne omstilling. Deltagelse kræver medlemskab af Kreativitet & Kommunikation eller Dansk Markedsføring. 

Tilmelding er nødvendig og åben for medlemmer af KreaKom og Dansk Markedsføring.

Vi glæder os til at se jer!


Program:

  • 14.30: Dørene åbner og fadølsanlægget bliver tændt. 
  • 15.00: Hør Sofie Folden Lund – Head of Communications and PR fra Spies og Christina Blak, Creative Director & Partner fra bureauet We Love People fortælle om deres tilgange til at kommunikere om og arbejde med strategisk bæredygtighed. Efterfølgende vil der modereret debat og plads til spørgsmål. 
  • 16.00: Networking
  • 17.00: Tak for i dag
Christina Blak, Kreativ direktør & partner, We Love People
Sofie Folden Lund, Head of Communications and PR, Spies