Martin Roll er en af Danmarks mest erfarne globale rådgivere og foredragsholdere på topniveau.

Martin Roll startede i den danske reklamebranche hos Bates og DDB Worldwide, men karrieren bragte Martin til udlandet i 1999.

Han har været seniorrådgiver for McKinsey & Company og er tilknyttet flere ledende globale business schools som INSEAD (Distinguished Fellow), Harvard og CEIBS. 

Han rådgiver klienter over hele verden, herunder Fortune 100, store familie-ejede virksomheder, familiekontorer og erhvervsfamilier i mere end 30 lande.

Temaerne er typisk strategi, ledelse, branding og transformation, og Martin’s værktøjskasse er både bred og dyb efter mange år som rådgiver.

Martin rejser globalt circa 250 dage årligt i de fleste verdensdele som management rådgiver og foredragsholder på de mest indflydelserige globale konferencer. 

Tid og sted:
Arrangementet foregår den 19. september 2023 kl. 15:00 til 17:00.

Dansk Markedsføring
Bredgade 19E, 1260 København K.

Du får en unik mulighed for at møde Martin Roll

Martin er i Danmark og har helt ekseptionelt tilbudt Forum+ at være gæst ved vores klubmøde 19. september 2023. 

Der er mange spændende spørgsmål, vi kan få svar på: 

  • Martin har opbygget en stor erfaring med globale og asiatiske virksomheder. Hvordan har en dansk baggrund været af betydning for Martins unikke position som rådgiver på de globale markeder? 
  • Hvilke forskelle gør sig gældende i ledelse og arbejdsform mellem danske og globale/ asiatiske virksomheder? 
  • Hvordan ser fremtiden ud for de familieejede virksomheder? Hvad vil Next Gens bidrage med og hvad er deres agenda? 
  • Det 21. århundrede vil blive det asiatiske århundrede. Asiatiske virksomheder vil opnå stadig større global dominans. Vi vil høre om de muligheder og udfordringer asiatiske virksomheder står overfor i relation til deres konkurrenter i den vestlige verden. Martin har en skattekiste af ideer og cases.

At bygge succesfulde globale brands er – og vil fortsat være – kritisk.

Få et pust af inspiration fra verden omkring os – Forum+.

Lidt mere information:

Vil du vide mere om Martin inden mødet, kan du klikke på disse links:
Martins referenceliste som mentor for mere end 650 Next Gens fra globale ejerfamilier.

Han har skrevet flere bøger om strategi – herunder Asian Brand Strategy og The Future of Branding. Udgiver bøgerne Family Business Strategy og Family Office Strategy i 2023.


Vil du være del af Dansk Markedsførings senior-fællesskab? så læs mere her eller kontakt foreningen på mail: forumplus@forumplus.dk