Gratis Webinar fra Symplify – Torsdag d. 15. april 2021 – kl. 9:00 – 10:00

Hvordan personalisering og A/B-tests kan øge konverteringerne på jeres website og sparke (endnu) mere liv i jeres digitale succes

Dit website er vigtigere end nogensinde. Men får I maksimalt udbytte af jeres data og flest mulige konverteringer?

På dette webinar vil Findify og Symplify fortælle om, hvordan fashion-virksomheden Lisen.dk har opnået et revenue uplift på +7,1% samt en 26x højere ROI ved at fokusere på øget personalisering og en struktureret tilgang til konverteringsoptimering – Conversion Rate Optimization (CRO).

CRO-ekspert, Lukas Rogvall, fra Symplify, vil gennemgå resultaterne fra hundredvis af A/B-tests, som er blevet udført på bl.a. Lisen.dk og andre store sites.
Herunder vise testresultaterne på performance før og efter Findify-solution (personaliseret søgning og anbefalinger) blev implementeret.

Symplify håndterer alle tilmeldinger og du kan tilmelde dig via den røde knap.

Du vil efter dette webinar vide mere om:

  • Hvorfor du skal arbejde konsistent med CRO og A/B-tests og have en eksperimenterende tilgang.
  • Hvordan I let kan replikere findings og insights fra casen om Lisen.dk
  • Hvordan man kan anvende data og CRO til at maximere konvertering, click-throughs og interaktioner på websitet.

Du vil også få værdifulde insights på hvordan virksomheder sikrer flere konverteringer – hvad enten det er i form af direkte salg (salg via webshop), øget interesse eller flere signups.

Speakers:

Om lisen.dk: Lisen.dk (primært ecommerce, men også fysiks butik) sælger tøj til kvinder i alderen 40+ med 100.000+ kunder.

Om Findify: AI-powered platform, der giver mulighed for real-time personaliseret site-search og anbefalede produkter – der kan øge indtjeningen på sitet med op til 30%.

Om Symplify Conversion: Symplify’s Conversion Suite dækker alt CRO-arbejde og giver dig mulighed for at arbejde med A/B-tests, heatmaps, videooptagelser af besøgende ect. Yderligere har vores konsulenter tung faglig erfaring med CRO fra kunder og virksomheder globalt

OBS:
Denne session vil bliver afholdt på engelsk, men det vil være muligt at stille spørgsmål mv. på dansk.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Ved tilmelding til webinaret accepterer du at modtage digital kommunikation fra Symplify. Muligvis ringer vi også til dig efterfølgende, for at høre om din oplevelse og sige hej.

Symplify håndterer alle tilmeldinger.

Alle spørgsmål kan rettes til Lena Jensen, Head of Marketing & Strategy, Symplify DK

Tlf. +45 5336 5326 eller leje@symplify.com.