Erfaring

Andreas begyndte sin karriere i Designit som Copywriter i 2006, herefter har han været projektleder i TODA NYC og har siden 2008 været i Hello Monday, hvor han er President og arbejder fra afdelingen i New York.

Motivation

Andreas Anderskou er en af founderne af Hello Monday og manden bag bureaets succesfulde New York-satsning, og nu også åbning i Miami, med kunder som NASA og Google. Andreas og de øvrige partnere af Hello Monday kører et af de mest prisvindende danske digital- og designbureauer ud fra en people-first-politik, hvis humanistiske tilgang til medarbejdere og arbejde er sjældent set i den danske bureaubranche. Anders er på årets The M List på grund af anerkendelser og vundne branchepriser, men i lige så høj grad for hans kommunikative og visionære ledelsesevner.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Internt fik vi gennemarbejdet vores processer og kultur, og eksternt fik vi et tættere samarbejde med YouTube inkl. lancering af YouTube Kids, YouTube Gaming og YouTube Music.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Empatisk, pålidelig, interesseret.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Os selv. Vi bruger al vores tid og energi på vores kunder, men vi har rigtig meget på hjerte, så min største marketingsudfordring i 2016 bliver at kigge indad og åbne op – på den rigtige måde.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Inde i mig selv, gennem mine kolleger, og i vores processer – vi er heldige at have inspirerende kunder.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Vælg jeres kunder og opgaver med omhu. Bliv ikke blændet af økonomien. Sæt ting i verden som ikke kun er effektive, men som I også er stolte af.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Et godt helbred, en glad familie, bedre ekstern kommunikation, og lidt færre e-mails.