Erfaring

Christine arbejdede i de første 15 år af sin karriere på forskellige førende københavnske reklamebureauer. Hun begyndte sin karriere i & Co., hvor hun blev de efterfølgende 10 år indtil hun i 2010 skiftede til Saatchi & Saatchi og en stilling som Client Service Director. I 2012 skiftede hun til en stilling som Head of Marketing for Audi Danmark, og nu er hun Head of Porsche Denmark at Semler Gruppen A/S i Semler Gruppen A/S

Motivation

Christine Jelved er en af de marketingprofiler, der – med en tidligere karriere som bureauprofil – kommer med en opdateret og bred faglighed og en holi- stisk marketingtilgang til et Head of Marketing-job. Dette gør hende også til en respekteret marketingleder, som bliver ved med at innovere og differentiere Audis marketingindsatser. Christine er en profil med både visioner, passion for hendes fag og marketingstrategiske samt kommunikative kvalifikationer, der gør, at Christine er en del af dette års The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At vi har formået at balancere vores indsats mellem strategi og taktik, således at vores brand er rykket i den ønskede retning, samtidig med at salget er steget.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg har et (uvurderligt) godt bagland, en dedikeret medarbejderstab og en god ledelse, der stoler på mig og giver mig den fleksibilitet og frihed, som jeg har brug for. Derudover er jeg arbejdsom, god til at lytte og har en veludviklet intuition.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At bygge vores brand samtidig med at vi øger salget i et marked, hvor vi bliver presset på pris af vores nærmeste konkurrenter. Derudover at blive i stand til at anvende alt den data vi har til bl.a. at øge loyaliteten blandt vores eksisterende kunder.

Hvor finder du din faglige inspiration?

I mit netværk af Audi marketingchefer world wide, tidligere kolleger i den dan- ske reklamebranche, eksisterende bureau samarbejder, dygtige konkurrenter og på nettet.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Tag digital disruption alvorligt – den ekspotentielle udvikling vil fortsat foran- dre kommunikation, købsadfærd og forretningsmodel (hvilket marked befinder du dig i virkeligheden på?).

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Øget loyalitet samt styrkelse af vores kundeoplevelse og vores brand (samtidig med at vi øger volumen og indtjening på både biler og eftermarked).