Erfaring

Eva har i gennem hele sin karriere været i rejsebranchen. Hendes første job var i 1996 som marketingkoordinator hos Ving Danmark. Siden har hun været hos MyTravel Danmark og fra 2008 hos Thomas Cook Group, hvor hun i dag er Head of Marketing Effectiveness & Planning for Nordeuropa samt Head of Brand & Marketing for Spies.

Motivation

Eva Lundgren er marketingbranchens ukronede feriedronning med store pris- vindende reklamesuccesser som ”Ferier du ikke vil hjem fra” og senest ”Do it for Denmark”. Eva har bl.a. en meget kreativ tilgang til marketing og er, med sine ofte meget nytænkende og innovative marketingtiltag og kampagneuniverser, ikke bange for at udfordre forbrugerne og udvikle marketinginitiativer, der i den grad skiller sig ud. Derudover er hun en forretningskvinde med en særlig god evne til at tænke salg ind i sine marketing- og kommunikationsinitiativer. Derfor er Eva selvfølgelig med på årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Løft af kvalificeret kendskab og øget langsigtet salg på vores citybreak- og active holiday-produkter gennem virale kampagner.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Analytisk, rationel og kundefokuseret tilgang til marketing generelt, MROI optimering, stærk brandequity- alignment og masser af mod.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At bevare gennemslagskraftig og effektiv kommunikation i en tid med øget nordisk og europæisk samarbejde og samproduktion.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Gennem “fag-nørder” og dialog. Jeg bliver meget inspireret af engagerede eksperter, og af brainstormings med kolleger og samarbejdspartnere.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Hvis produktleverancen er i orden, og man er ærlig og godt forberedt i sin kommunikation – også på, hvad der kan gå galt – så er det både mere effektivt og langt sjovere at være modig.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At blive bedre til at kombinere PR med vores marketing-aktiviteter, at fortsæt- te vores udvikling på virale kampagner, samt at løfte marketing-effectiveness på vores nordiske markeder.