Erfaring

Jens begyndte sin karriere i 1986 som Trainee i IBM. Siden har han været marketingdirektør i Procter & Gamble og været 10 år i The Boston Consulting Group som bl.a. Global Topic Leader og sidst Partner & Managing Director. Siden 2011 har han været bestyrelses formand og medlem i diverse bestyrelser bl.a. CO-RO A/S, Peter Justesen Company A/S, Brandhouse & IIH Nordic.

Motivation

Jens Harsaae er en dansk marketer af international klasse. Jens har tidligere i karrieren – som marketingdirektør i Procter & Gamble, haft ansvaret for meget store marketingbudgetter og han har derudover opbygget den danske afdeling af The Boston Consulting Group. I dag excellerer, rådgiver og arbejder han som bestyrelsesformand i Conscia A/S, Nakskov Mill Foods A/S, Crispy Foods International A/S, ISIS A/S, CO-RO A/S og Peter Justesen Company A/S og beskrives som “tough on the issue, gentle on the person”. En marketer-sværvægter som selvfølgelig er med på dette års The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Succesfuld forberedelse og salg af to højkompetente virksomheder indenfor digital infrastruktur og rådgivning.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Dygtige chefer med omsorg for medarbejdernes udvikling samt lang og dyb skoling i professionelle miljøer med fokus på resultater.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Min største marketingmæssige udfordring bliver at tydeliggøre de digitale ydelser, som vil give kunderne mest værdi, og sikre at mine egne organisationer har de rette kompetencer til at levere dem.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Min bedste faglige inspiration finder jeg ved at opsøge og omgive mig med spændende, dygtige mennesker (gerne i nye ubekendte omgivelser).

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Forbliv nysgerrig!

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Håndfaste, konkrete resultater af alle de digitale tiltag, som “mine” virksomheder er ved at implementere.