Erfaring

Johan begyndte sin karriere i 2003 som Marketing Intern i Gillette. Herefter skiftede han til teleindustrien, hvor han var et par år – først hos Motorola som Nordic Brand Manager og herefter Hutchinson 3G som Marketing Manager for BtC-marketing. I 2009 skiftede han til sin nuværende stilling som Head of Marketing & Communications for Norwegian Air Shuttle ASA.

Motivation

Johan Bisgaard Larsen beskriver sig selv som en ”Growth Creator”, hvilket må siges at passe perfekt på hans profil. Oprindeligt kommer han ud af telebranchen, men søgte i 2009 nye græsgange i flyindustrien – nærmere bestemt hos Norwegian Airlines. Johan er en af de profiler, der, gennem innovativ og nytænkende marketingtilgang, formår at komme langt for få og typisk nytænkende digitale midler, og har bl.a. været med til at vinde ”ROI-prisen” ved Danish Internet Award. Norwegian er for nyligt begyndt at opruste i kampen om nye kundesegmenter og har både købt sig adgang til de lange ruter samt nye luksuriøse fly, og vi spår, at Johan og hans marketing-team kommer til at give endnu mere lyd fra sig i 2016. Johan er en del af årets The M List grundet hans synlige resultater og faglige kompetenceniveau.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Vores launch af Norwegian som indenrigs flyselskab i Spanien.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

I alt hvad jeg involverer mig i, forsøger jeg at hæve “barren”. Uanset om det er overfor mig selv, samarbejdspartnere eller kollegaer, så er det vigtigt, at jeg er med til at udvikle og bringe noget et bedre sted hen end udgangspunktet.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At være på forkant med IT og de marketingmæssige krav dette medfører. At få sat den “rigtige” struktur i dataindsamlingen som gør, at man kan tage databaserede beslutninger. Arkitekturen til dette er en af de store udfordringer, der ligger i 2016.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Den faglig inspiration kommer flere steder fra. Blandt andet andre brancher og sport. Mere specifikt kommer det fra netværk, artikler og fagbøger.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Gør det med motivation…

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

…så vil jeg se tilbage på et 2016 med tydelige aftryk fra mig og mit team i form af international vækst og resultater. Det eksisterende vil være udfordret og derudover vil mit ansvarsområde være vokset internationalt.