Erfaring

I 1995 blev Johan TV Director hos OMD Denmark og har siden haft adskillige direktørstillinger hos Omnicom Media Group blandt andet Nordic Trading Director og Chief Trading & Accountability Officer (Worldwide). I dag sidder han i London som Global CEO for GroupM Trading.

Motivation

Johan Boserup er en af de tungeste medieprofiler, vi har med dansk nationalitet. Hos GroupM er Johan nemlig ansvarlig for et af de største medieindkøbsbudgetter i verden – gennem sit ansvar og stillingen som Global CEO for mediebureaunetværket GroupM. Det kræver sin mand og en masse marketing- og mediestrategisk snilde og kompetence at sidde i den position. Han er yderligere en dedikeret og dygtig globalt orienteret leder, der tør sætte store mål og realisere dem – og med god grund en profil, der skal være på årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Mediabureauernes rolle har udviklet sig mere i de sidste tre år end i de fore- gående 20. 2015 har været året, hvor vi har skullet udvikle vores traditionelle medieindkøbsaftaler til holistiske samarbejder på tværs af teknologi, data og indhold. Med mere end 27.000 medarbejdere i mere end 60 lande er jeg stolt af, at det er lykkedes.