Erfaring

I 2000 begyndte Jonas i den danske mediebranche som Key Account Mana- ger hos SBS Radio A/S, et job han havde i godt tre år, inden han fik en lignende stilling i Sky Radio. I 2004 blev han sektionschef i Det Danske Radiobureau for i 2006 at skifte til TV2 og en stilling som salgsdirektør. I 2008 forlod han TV2 og stiftede MINDJUMPERS, som han har været CEO for siden.

Motivation

Som CEO og stifter af det über-succesfulde MINDJUMPERS har Jonas Klit Nielsen for alvor slået sit navn fast som en vaskeægte digital og Social Media-marketer. I 2008 stiftede han Social Media-bureaet MINDJUMPERS, som på kort tid høstede meget ros og anerkendelse. I dag er han i gang med at udvide den oprindelige succes og er flyttet til London for at starte et nyt MINDJUMPERs kontor op. Jonas er, ud over at være en digital og social marke- ter med et meget højt fagligt kompetenceniveau, uden sammenligning en af de mest ambitiøse entrepreneurs i branchen, og en profil, man skal holde øje med. Innovationsstærk, synlige resultater og et højt fagligt niveau er grundene til, at Jonas er en del af dette års The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Etablering af vores bureau i London.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Passion og hårdt arbejde.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Etablerer vores brand på nyt marked.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Mit digitale netværk.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Hold fokus! Vigtigt i en tid, hvor alle bureauer famler rundt og tager alle mulige discipliner på sig, der ikke er gode for deres kerneforretning.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Fortsætte vores vækst i København, tredoble omsætningen i London, åbne kontor i New York.