Erfaring

Michael begyndte sin karriere i 1999 som Media Director hos OMD Danmark. Herefter blev han Brand Manager for Heineken, hvorefter han kom til Nordisk Film / Playstation som Marketing Manager fra 2006 til 2009. Siden 2009 har Michael gjort karriere hos Telenor, hvor han i dag fungerer som direktør for marketing og branding.

Motivation

Michael Gamst sidder med ansvaret for en af landets største og mest interessante marketingudfordringer i et marked, der er præget af en hård og til tider meget kortsigtet konkurrencesituation mellem de store danske teleoperatører. En udfordring, Michael forvalter godt, hvorfor han har taget Telenor-koncernen med storm. Michael er en marketer, der, med høj hastighed og et stort overblik, forstår at søsætte nye visioner, marketingtiltag og kommunikationskoncepter, der sætter nye retninger for den danske marketing- og telebranche. Sammen med synlige resultater hos Telenor, er dette begrundelsen for, at Michael Gamst er en del af årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Organisering og strukturering af opgaver. Jeg har samlet et fantastisk hold in- ternt som arbejder på tværs, løfter i flok, og har det sjovt selv om vilkårene til tider er svære. Det sker på tvær af kompetence- områder og udfordrer gerne hinanden. Resultatet har været et stort løft i medarbejder-tilfredshed, og det er noget som vores eksterne partnere også mærker.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jeg er nysgerrig, jeg kan godt lide nye udfordringer og i Tele får man sine ønsker opfyldt – næsten hver dag. Jeg sætter dog også integritet højt på listen – og jeg vil behandle folk, som jeg selv gerne vil behandles.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Forståelse af det digitale impact. Jeg tror kun, vi har set toppen af isbjerget – jeg er sikker på at der vil ske en enorm udvikling indenfor dette område, og organisering omkring og udnyttelse af dette vil altid være en udfordring.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Jeg prøver at holde trit med de kloge mennesker, jeg er connected til via arbejde, bureaurelationer og temmelig brainy ex-kollegaer og venner.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Alt forandring skal starte med én selv. Min oplevelse er, at hvis man vil have store ændringer til at ske, skal man smøge ærmerne op og få hænderne lidt beskidte. Man er nødt til at vise vejen – men det betaler sig også.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Et godt greb om digital. Fra store datasæt og strategisk anvendelse over funktionelle usecases til helt ud i taktisk eksekvering.