Erfaring

Michael har 27 års erfaring som kreativ profil i forskellige reklamebureauer – heriblandt GREY Copenhagen, DDB og BBDO. Han var i 1998 medstifter af reklamebureauet ROBERT/BOISEN & Likeminded, som han også er kreativ direktør for i dag.

Motivation

Som Chief Creative Officer og medstifter af det über-kreative reklamebureau Robert/Boisen & Likeminded, er Michael Robert selvskrevet til en plads på dette års The M List. Michael har med Robert/Boisen & Likeminded holdt den kreative fane højt og gennem et højt fagligt kompetence- og leverance- niveau gennem de sidste ti år været rangeret på top-3 over de mest kreative bureauer i Danmark.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At ROBERT/BOISEN & Like-minded som bureau har skabt succesfulde branded content løsninger for vores kunder. Succesfulde løsninger, der bygger og understøtter et veldefineret virksomheds “Why”, og løsninger der kreativt og mediestrategisk har skabt positiv PR,”Brand Love”, “Brand Fans” og stor ROI for vores kunder.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Helt basalt er det en kombination af at være både strategisk og kreativt tænkende. Samt at have et medfødt udsyn, en stor nysgerrighed, samarbejds- villighed og empati

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At få flere virksomheder til at forstå vigtigheden af at have et veldefineret “Why” og vigtigheden af af være tro mod og understøtte denne med kommunikative tiltag, der skaber “Brand love” og ikke kun forsøger at skabe taktisk salg her og nu.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Udenlandske blogs og sites om forretningsstrategi, start ups, tech, design, kunst, arkitektur, mode, forbrugertrends, TV trends og menneskelig adfærd.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Husk, der er ikke altid en sandhed og en løsning.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At flere kunder bestræber sig på at få eller skærpe et veldefineret “Why” for deres virksomhed samt at de i højere grad forsøger at efterleve “Don’t just say it, show it”.