Erfaring

Mikkel arbejdede i de første 14 år af sin karriere hos Nokia. Han begyndte i 1998 som Product Manager og har siden bl.a. været General Manager/BU Director for North America og Head of Product Marketing for USA og Kina. Herefter har han haft førende marketingstillinger hos Telenor og Trustpilot, og senest er han blevet Chief Marketing Officer hos ATEA Danmark.

Motivation

Mikkel Drucker har en interessant og internationalt orienteret karriere bag sig fra specielt Nokia og sidenhen som Vice President for Product Marketing i det internationale digitale start-up Truspilot og sidder nu CMO i ATEA. Mikkel er som marketer strategisk tungt funderet, forbrugerorienteret og tænker ud af boksen ved at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Han er derudover en exceptionel god leder, som med sin empati og stærke kommunikationsevner, forstår at udstikke en marketingstrategisk retning, som vinder gehør både internt og eksternt. Mikkel er en marketer af en kaliber, som selvfølgelig hører hjemme på årets The M List.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Defineret vores digitale strategi, samt hvilke kritiske kompetencer og setup det kræver at skabe resultater med en moderne marketing organisation.

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Nysgerrighed, integritet, ambition, en god forståelse af teknologi og forretning, vision, personlig ledelse.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At udvikle vores brand samt at skabe en fuld digital måde at arbejde på.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Blogs, twitter, teknologi, kunder, min organisation.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Tag konstante skridt fremad. Test, lær og implementer.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Digitalisering af platforme, organisation, marketing mix og kommunikation. Etableret modus operandi og pipeline til fremtidige revenue streams.