Erfaring

Mona begyndte i 1991 sin karriere i FMCG-koncernen Arla Foods, først som salgs- og marketingkoordinator, så som Brand Manager og til sidst som produktchef. Efter sin tid i Arla var Mona et enkelt år Account Manager i Gynther & Company, hvorefter hun kom til enVision A/S i 1999. Hos enVision har Mona været kontaktchef, teamchef, strategisk direktør, og siden 2007 har hun haft posten som adm. direktør for bureauet.

Motivation

Mona Juul er en af Danmarks mest driftige bureaupersoner, hvis indflydelse rækker langt ud over enVision og de flotte resultater, hun leverer der. Som bestyrelsesformand for bl.a. Kreativitet & Kommunikation samt Danish School of Media and Journalism/ Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, er Mona en af de marketingpersonligheder i Danmark, hvis ord tæller ud over marketingafdelingerne, og som rykker hele branchen i en fremtidssikret rigtig retning.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

Det må andre vurdere. Ikke noget jeg gider bruge tid på at sidde og fundere over. Jeg vil hellere videre!

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

At jeg opfører mig ordentligt. Jeg synes selv min personlige styrke er empati, engagement og energi. Fagligt er jeg optaget af forretningsudvikling på alle niveauer – såvel i mit “faste” arbejde som i diverse bestyrelser.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

Fortsat udvikling af nye digitale produkter/services.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Bestyrelser, netværk, kolleger, kunder… Når jeg støder på dygtige mennesker indenfor alle mulige fag. Det er altid inspirerende at iagttage dygtige mennesker – om det er indenfor sport, håndværk eller kommunikation.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Styr på økonomien uden at fokusere på timesedler og bundlinje. Ingen er nogensinde gået på arbejde for at gøre aktionærerne rige. Fokuser på dig selv og din egen forretning i stedet for at bruge så meget tid på de andre. Man vinder heller ikke en fodboldkamp ved at lure på modstanderen, hvis du ikke selv kan hamre den i nettet. Hårdt arbejde lønner sig. Go for it. Vi har alt at vinde!

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Mine kunder skal have haft succes med hver deres mål, og mine medarbejdere skal have haft et sjovt, inspirerende og givende år.