Erfaring

I 2004 begyndte Morten sin karriere med et job som Brand Strategist & Design Researcher hos e-Types A/S. Siden har han været hos IDEO i San Francisco, The LEGO Group, selvstændig Customer Experience Specialist og i dag Strategic Planner for IKEA Creative Hub.

Motivation

Med sin stilling som ansvarlig strategisk planner hos IKEA, i deres globale Creative Hub i Malmö, sidder Morten Lundholm i en af de mest internationalt anerkendte marketingstillinger blandt danske marketingprofiler. Morten Lundholm har en interessant uddannelsesbaggrund, der bl.a. omhandler studier inden for det antropologiske felt og visuel kultur. Dertil har han omfattende erfaring med strategi fra globale jobs hos bl.a. IDEO i San Francisco og LEGO-koncernen, og man må derfor konstatere, at Morten kvalificerer sig til titlen som en Danmarks mest nytænkende profiler inden for forbrugerorienteret, kreative kommunikations- og designløsninger.

Hvad er din største professionelle succes i 2015?

At få skabt et sprog og en metodik for, hvordan vi globalt arbejder med forbrugerindsigter som en naturlig del af den kreative proces. Det hjælper os til at blive inspireret af hverdagen omkring os, samtidig med at det også fungerer som risikostyring for, at kreativiteten altid understøtter forretningen. (Ex. IKEA kataloget samt vores seneste globale kampagne Cooking with Parents etc.)

Hvad gør dig til den professionelle person, du er?

Jo hårdere jeg arbejder, desto heldigere bliver jeg. Tillid er noget, du giver.

Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?

At lave global kommunikation som repræsenterer forretningen og brandpositionering, samtidig med at der bliver skabt mening og værdi for forbrugerne i hvert eneste lokale marked.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Mennesker og de socioøkonomiske faktorer, der påvirker moral og inspirerer vores idealer.

Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?

Fokuser på forbrugerindsigter først derefter forretning og værdikæde.

Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At jeg har skabt endnu bedre vilkår for, at mine kollegaer kan skabe fantastiske kreative løsninger, der skaber værdi både globalt og lokalt.